Beste Power E Bikes

Beste Power E Bikes

May 20, 2021 Off By adminE-bikez is een Nederlands elektrische fietsmerk dat sinds 2011 kwalitatief hoogstaande elektrische fietsen tegen een scherpe prijs ontwerpt. Onze elektrische fietsen bestaan uit 100% kwaliteitsonderdelen, waardoor we een betrouwbare en robuuste elektrische fiets kunnen garanderen.

Wij zijn altijd op zoek naar onderdelen waarbij de prijs/kwaliteit goed in balans is, hierdoor kunnen we zeer degelijke en betaalbare elektrische fietsen op de markt zetten. Wij kunnen onze prijzen zeer scherp houden, omdat we direct aan onze klanten leveren zonder tussenkomst van de dure tussenhandel.

Winnaar elektrische fietsen test 2017
Onze nieuwe e-bike NeXt is voor het eerst getest en direct winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €2000 t/m €2499. De NeXt is normaal €1999, maar met een accu-upgrade (verkooprijs incl. accu upgrade €2149), wint de fiets zelfs een categorie hoger! Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux.

Winnaar elektrische fietsen test 2017
De Spark evo is ook dit jaar winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux.

Winnaar elektrische fietsen test 2016
De Spark evo is winnaar in de prijs/kwaliteit categorie €1500 t/m €1999. Deze test werd uitgevoerd door het grootste online portaal voor elektrische fietsen van de Benelux.

Eén van de belangrijkste aspecten van E-bikez elektrische fietsen is de service. Onze klanten staan altijd centraal en wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te helpen. U bent bij ons dus geen nummer, wij geloven in een persoonlijke aanpak als het gaat om service. Onze klantenreviews hebben een gemiddelde score van een 9,4 voor onze fietsen en service. Ook zijn onze garantievoorwaarden door het keurmerk ”certimark” beoordeeld met de maximale 5 sterren. Hiermee hebben wij de beste garantievoorwaarden van bijna 60 elektrische fiets merken in Nederland!

Daarom E-bikez!
– Persoonlijke benadering
– Een gratis proefrit aan huis of op locatie (geheel vrijblijvend)
– 14 dagen bedenktijd (geen reden nodig voor gratis retour, de fiets mag gewoon gebruikt worden)
– Servicebeurt(en) aan huis of werk
– Garantie aan huis (100% kosteloos)

We zijn blij dat de ervaringen van onze klanten onze service bevestigen: “Ik wist dat ik een goede keuze had gemaakt om een elektrische fiets bij u te kopen, uw service is geweldig te noemen!” ( Dhr. Peters uit Nunspeet).

Meer informatie, kijk dan op onze website:

#ebikez #ebike #elektrischefiets

source