Beste Power E Bikes

Beste Power E Bikes

March 19, 2021 Off By adminIn deze video behandelen wij de M8B van Sparta. Met ketting en met riemaandrijving. Twee jaar geleden was dit de beste E-bike en wat ons betreft staat ie dit jaar weer in de top tien! Veel kijkplezier!

Sparta richt zich al sinds de inceptie van de elektrische fiets vol overgave op de ontwikkeling van e-bikes. En dat is toepasselijk, want Sparta was de uitvinder van de Spartamet: een fiets met een kleine benzinemotor waar ze in de jaren ’80 en ’90 goede zaken me deden. Dat succes smaakt naar meer, en de ervaring die Sparta met de Spartamet opdeed draagt ongetwijfeld bij aan het succes van de Sparta e-bikes. Anno 2021 lopen de motoren die Sparta onder hun fietsen monteert al lang niet meer op benzine, met de bijbehorende stank en herrie, maar op elektriciteit.

Als echte e-bike specialist maakt Sparta enkele van de beste e-bikes van Nederland, die keer op keer in de prijzen vallen bij verschillende ‘beste e-bike’ verkiezingen. Met de Sparta a-Shine M8b zet het merk een super stabiele en comfortabele e-bike neer. Naast de geweldige rijeigenschappen, heeft de Sparta M8b e-bike een design en afwerkingsniveau waarmee je absoluut gezien mag worden. Het Rahmen ist onzichtbaar gelast. Niet van die dikke rupsen van lasnaden waar de buizen elkaar ontmoeten; het frame lijkt wel uit één geheel gegoten. Door dat mooie frame loopt de bekabeling zo veel mogelijk intern: uit het zicht, vrij van weersinvloeden en er kan in de fietsenstalling niets achter blijven haken. Het chique logo op de balhoofdbuis is van binnenuit verlicht, wat niet alleen super fraai is, maar ék goed voor de zichtbaarheid onderweg.

Voor de elektrische aandrijving zorgt een extra krachtige en onverwoestbare Bosch Active Line Plus middenmotor. Met accukeuze tussen een 300Wh, 400Wh von 500Wh accu bepaal jke helemaal zelf de actieradius.

source