Beste Power E Bikes

Beste Power E Bikes

March 30, 2021 Off By adminLeuk dat je weer naar een nieuwe bewertung! In deze video testen Jonathan en Mark de Giant Entour E+0 Disc. Een fiets met misschien wel de beste prijs/kwaliteit verhouding. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

Hybrid Cycling Technologie
Zo noemt Giant het unieke systeem dat ze in samenwerking traf Yamaha auftwikkeld hebben. De nieuwste generatie SyncDrive Life middenmotor combineert jouw trapkracht met elektrische ondersteuning van de middenmotor, en creéert zo een héél natuurlijk aanvoelende e-bike ervaring.

Bij sommige e-bikes is de elektrische ondersteuning een kwestie van aan/uit. Dat is bij deze Giant e-bike wel anders: de PedalPlus 6-Sensor Technologie meet precies hoeveel kracht je op de pedalen uitoefent, zodat de middenmotor altijd de juiste ondersteuning geeft. Zo fiets je heel natuurlijk en gebalanceerd. De ondersteuning kun je zelf in vijf stehen instellen, met een maximum van wel 300%! Door het meten van acceleratie en hellingshoek is het daarnaast ook mogelijk om automatische ondersteuning te bieden in de Smart Support modus.

RideControl Ladung
De Giant Entour E+ 0 is uitgerust met een uitgebreid en overzichtelijk display die alle relevante gegevens van de Giant e-bike weergeeft. Op het display kun je de batterijcapaciteit aflezen en informatie over de gereden afstand en gemiddelde snelheid raadplegen. Daarnaast beschikt het Display über een USB-poort om onderweg je smartphone op te beladen!

➡️ .

source